Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@20:07:03 GMT

در 2022 چه رمزارزهایی مهم خواهند بود؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۱۵۳۳

در 2022 چه رمزارزهایی مهم خواهند بود؟

بازار ارزهای دیجیتال امروزه به یکی از محبوب‌ترین بازارهای نوین جهانی تبدیل شده است که نسل‌های جوان را بیشتر از سایرین به خودش جلب کرده است. بخاطر طبیعت سرکش این بازار، سودها و ضررهای بسیار هنگفتی هم در آن نهفته است که با یادگیری و البته کمی شانس می‌توان به آن‌ها دست پیدا کرد. در ادامه می‌خواهیم شما را با محبوب‌ترین رمزارزهایی که در سال ۲۰۲۲ ارزش سرمایه گذاری دارند را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزهای دیجیتال از کجا شروع شدند ؟

آغاز کار این بازار توسط بیت کوین در سال ۲۰۰۹ رقم خورد و اولین تراکنش روی بلاک‌چین بیت کوین درست یک هفته بعد از آغاز به کار این شبکه اتفاق افتاد. امروز پس از گذشت نزدیک به ۱۳ سال از اولین تراکنش رمزارزی، هنوز بیت کوین پرچمدار بازار ارزهای دیجیتال است. 

بیت کوین برای حل کردن مشکل متمرکز بودن پول عرضه شد. اما کم‌کم پروژه‌هایی بوجود آمدند که به ارزهای پلتفرمی معروف هستند. این پروژه‌ها علاوه بر پول سعی دارند مشکلات دیگری که به زندگی واقعی مربوط می‌شوند را حل کنند. اما سوالی که بسیاری از افراد می‌پرسند این است که در بین این همه ارز دیجیتال کدام ارزها مناسب سرمایه‌گذاری هستند؟

برای ورود به بازار رمزارزها باید از کجا شروع کنیم؟ 

دنیای کریپتوکارنسی را می‌توان به یک اقیانوس بی‌پایان با بی‌نهایت جان‌دار ناشناخته تشبیه کرد. همانطور که اشاره کردیم بیش از ۱۸ هزار ارز دیجیتال وجود دارد که بسیاری از آن‌ها برای فعالان بازار رمزارزها شناخته شده نیستند. علاوه بر این اصطلاحات تخصصی بسیاری هم وجود دارند که معنای آن‌ها را نمی‌دانید. اگر شما هم با اصطلاحات تخصصی بکار رفته در بخش قبلی این مقاله گیج شدید، نگران نباشید. ما یک راه‌ حل بسیار ساده و در عین حال کاربردی برای شما داریم.

 

راه‌حل ما این است: به جای وقت گذاشتن روی بررسی تک تک این ۱۸ هزار رمزارز، که روز به روز هم به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود، روی آشنایی با ارزهای شناخته شده تمرکز کن! لازم نیست از همه‌ی اصطلاحات و رمزارزهای دنیا سر در بیاوریم تا بتوانیم در این بازار پر پتانسیل به درآمد برسیم. تنها کافی است که پروژه‌های مطرح را بشناسیم و پول خودمان را، با در نظر گرفتن مدیریت ریسک و سرمایه، روی این ارزها سرمایه‌گذاری کنیم.

لیست رمز ارزهای جهان بصورت خلاصه و یکجا، مهم‌ترین رمزارزهای بازار را در اختیار شما قرار می‌دهد و می‌توانید با استفاده از آن اطلاعات بسیار جالبی درباره‌ی ارزهای ترند جهان بدست آورید.

رمزارزهای مهم سال ۲۰۲۲

سال ۲۰۲۲ می‌تواند سالی بسیار مهم برای بازار کریپتوکارنسی باشد. بخاطر تورم رو به رشد اقتصادهای برتر مانند آمریکا، می‌توانیم انتظار داشته باشیم ارزش دلار در سال جاری دچار کاهشی چشمگیر شود.

 در اینصورت امکان انتقال سرمایه مردم به بازار رمزارزها محتمل خواهد بود.

کدام ارزها می‌توانند در سال ۲۰۲۲ به صورت انفجاری رشد کنند؟ در زیر برخی از ارزهای دیجیتال با نگاه بلند مدت یکساله را نگاه خواهیم کرد.

الروند (Elrond)

ارز دیجیتال الروند از رمزارزهایی است که در سال گذشته رشدهای بسیار خوبی را تجربه کردند. این رمزارز در حدود ۳۰۰ میلیون دلار حجم معاملات روزانه دارد و ۷۷ میلیارد دلار هم حجم کل بازار آن است.

سولانا (Solana)

یکی از پروژه‌های رمزارزی بسیار پر سر و صدای بازار ارزهای دیجیتال، سولانا بود. در سال گذشته این رمزارز بشدت مورد استقبال قرار گرفت و رشد بسیار خوبی را تجربه کرد..

اولانش (Avalanche)

اوالانش یک پروژه بلاک‌چینی بسیار مهم است که امروزه بستر بسیاری از توکن‌ها و قراردادهای هوشمند شده است. رمزارز این پروژه که با نماد AVAX شناخته می‌شود از رمزارزهای با پتانسیل بالا برای سرمایه‌گذاری است.

اتریوم (Ethereum)

اتریوم دومین ارز دیجیتال برتر بازار پس از بیت کوین از نظر حجم بازار است. این شبکه که بستر مطرح قراردادهای هوشمند است، در حال حاضر در محدوده ۲ هزار دلار معامله می‌شود و بسیاری از تحلیلگران معتقدند این ارز پتانسیل قیمت بسیار بالاتری دارد.

دیسنترالند (Decentraland)

دیسنترالند مهم‌ترین پروژه‌ی متاورسی این روزهای بازار است که حجم سرمایه بسیار عظیمی را در سال ۲۰۲۱ تجربه کرد و یکی از آینده‌دارترین پروژه‌های بازار ارز دیجیتال به حساب می‌آید.

یکی دیگر از پروژه‌های بسیار مهمی در دنیای ارزهای دیجیتال وجود دارد، کاردانو است. پتانسیل رشد کاردانو به شدت بالا است. بنابراین تصمیم گرفتیم بطور جداگانه کمی بیشتر درباره‌ی این ارز دیجیتال صحبت کنیم.

کاردانو چیست و چرا باید روی آن سرمایه‌گذاری کنیم؟

 - کاردانو یک ارز پلتفرمی است که شبکه بلاک‌چین مخصوص خود را دارد. بلاک‌چین کاردانو در راستای حل مشکل مقیاس‌پذیری بلاک‌چین اتریوم بوجود آمد و سازنده‌ی آن چارلز هاسکینسون، از اعضای اصلی پروژه اتریوم بوده است.

کاردانو که با نماد ADA شناخته می‌شود، بستری فوق‌العاده امن برای قراردادهای هوشمند و توکن‌های مختلف است. هم‌چنین بلاک‌چین کاردانو به حوزه‌هایی مانند NFT هم ورود کرده است و همین اواخر تعداد توکن‌های غیرقابل معاوضه (NFT) منتشر شده از آن به ۸۰۰ هزار عدد رسید!

از کجا می‌توانیم مابقی رمزارزهای محبوب را پیدا کنیم ؟

امیدوار هستیم که اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم. اگر دنبال ارزهای محبوب بیشتری برای سرمایه گذاری هستید می‌توانید  به مقاله  چند ارز دیجیتال که در سال 2022 باید به آنها توجه داشت مراجعه کنید و درباره کوین‌های معرفی شده در آن مطالعه کنید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری ارز دیجیتال بازار ارز بیت کوین سال ۲۰۲۲ بلاک چین پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در خصوص استفاده از کمک‌های بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های آب و خاک افزود: موضوع عملیات آب و خاک، ارتقای راندمان آبیاری و همین‌طور ارتقای حاصلخیزی خاک است که برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با بیان این که در بحث بهره‌وری آب، پروژه‌های متعددی در کشور در دست اجرا است، اظهار داشت: سامانه‌های آبیاری تحت فشار و سامانه‌های آبیاری نوین یکی از این پروژه‌ها است. همچنین مرمت قنوات، اجرای شبکه‌های آبیاری بخصوص شبکه سه و چهار، تجهیز و نوسازی اراضی، تسطیح اراضی، احداث و ترمیم آب‌بندان‌ها، پوششی کردن کانال‌های خاکی با بتن یا انتقال آب با لوله و اجرای سیستم‌های کم فشار در باغات سنتی مجموعه اقداماتی است که در حوزه زیرساخت اجرا می‌کنیم.

با اعتبارات دولتی اجرای پروژه‌ها ۲۰۰ سال طول می‌کشد

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کارهای خوبی تاکنون انجام شده و کارهایی نیز باقی مانده است، منابع تخصیص یافته توسط دولت هم در بودجه تعریف شده و مشخص است، سالانه سه تا چهار هزار میلیارد تومان به این بخش از سوی دولت اختصاص می‌یابد در صورتی که نیاز این بخش خیلی زیاد است.

نیازی یادآور شد: بر اساس برآوردهای انجام شده برای تکمیل پروژه‌های آب و خاک و اجرای زیرساخت‌ها، حدود هزار همت پول نیاز داریم که با تخصیص چهار تا پنج همت در سال، اجرای پروژه‌های ما ۲۰۰ سال طول می‌کشد.

وی ادامه داد: منابع آبی ما اجازه نمی‌دهند که این میزان صبر کنیم، بنابراین تصمیم گرفتیم که از سرمایه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای تکمیل پروژه‌ها استفاده کنیم. مجموعه‌ای به اسم سرمایه‌گذار وارد سیستم زیرساخت کردیم. این سرمایه‌گذاران طی تعاملات یا قراردادی با صاحب زمین، اراضی کشاورزی را اجاره می‌کنند و به میزان اجاره، در آن زمین سرمایه‌گذاری می‌کنند و یا خود بهره‌برداران منابع می‌آورند تا پروژه‌ها اجرا شوند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان اعتبارات جذب شده از مسیر سرمایه‌گذاران در سال گذشته افزود: ما میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ را حساب نکرده‌ایم زیرا منابع جذب نشده و تازه تخصیص داده شده است.

وی اظهار داشت: اما برای سال ۱۴۰۱ در آذربایجان شرقی در بحث آبیاری و زهکشی دو تا سه پروژه داشتیم که در ۲۱۰۰ هکتار اجرا شد و ۶۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شد؛ در ایلام دو ایستگاه اجرا کردیم و ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری شد؛ در چهارمحال و بختیاری هشت ایستگاه پمپاژ با وسعت اراضی زیر کشت ۱۶۶۰ هکتار با سرمایه‌گذاری ۵۳ میلیارد تومان اجرایی شد؛ در کردستان در حوزه تأمین و انتقال آب ۲۱ پروژه با ۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، اجرا شد و در جاده بین مزارع این استان هم ۱.۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد.

۱۲۷ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سال ۱۴۰۱

نیازی کل حجم سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در ۱۴۰۱ را ۱۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه شبکه، ایستگاه پمپاژ و تأمین و انتقال آب اجرایی شد.

وی اضافه کرد: در سامانه آبیاری تحت فشار که استقبال خوبی توسط بهره‌بردار انجام می‌شود، ۴۳۸ پروژه اجرا کردیم. ۲۱ هزار و ۲۶۴ هکتار به کمک خودیاری مردم بوده است و یکهزار و ۱۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط مردم (علاوه بر خودیاری که برای اعتبارات دولتی باید بدهند) انجام شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری گفت: تلاش داریم در بخش آب و خاک از مشارکت مردم استفاده کنیم، از آنجایی که ۹۸ درصد بخش کشاورزی در اختیار مردم است، در حوزه آب و خاک هدف‌گذاری کردیم که بتوانیم پروژه‌های بیشتری را با کمک مردم اجرایی کرده و حداقل دو هزار میلیارد تومان سرمایه توسط بخش خصوصی تأمین کنیم.

به گفته وی، سرمایه بخش خصوصی توسط مردم یا بعضاً بنیادهایی مثل برکت تأمین خواهد شد، در سال گذشته در حوزه قنوات از بنیاد برکت ۵۰ میلیارد تومان کمک گرفتیم و امسال هم با آنها برای تأمین اعتبار تفاهم‌نامه داریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: نظر ما تأمین ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط بنیاد برکت بود اما آنها ۵۰ میلیارد تومان را پذیرفتند و قرار شد اگر بخواهند کل اعتبار مد نظر ما را تأمین کنند، جلسات کارشناسی با آنها برگزار کنیم.

وی کمک‌های بنیاد برکت را بلاعوض اعلام کرد و افزود: بنیاد برکت پرداخت بخشی از هزینه پروژه مثلاً ۲۰ درصد آن را تقبل می‌کند، بخش دیگری از آن توسط دولت تأمین می‌شود و بقیه را کشاورز پرداخت می‌کند.

نیازی گفت: بعضی از استان‌ها به‌ویژه استان‌های شرقی خیّر قنات پیدا کرده‌اند، خیّرهایی هستند که یک عددی را کمک می‌کنند تا قناتی برای روستا آباد شود. این مجموعه اقداماتی است که برای پروژه‌های خرد داخل مزرعه اجرایی می‌کنیم. در پروژه‌های خرد راحت‌تر بخش خصوصی جذب می‌شود.

وی درباره میزان کمک نهادها اضافه کرد: برای پروژه‌های خرد، نهادها پول‌های درشتی کمک نمی‌کنند اما امیدواریم از بنیاد برکت بتوانیم پولی بگیریم. بنیاد مستضعفان و جانبازان هم به مناطق محروم کمک می‌کند، ما با این دو مجموعه جلساتی داشتیم تا بتوانند به حوزه زیرساختی کشور کمک کنند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: آورده‌های مردمی در پروژه‌های آب و خاک قابل توجه‌تر است و حتماً دو هزار میلیارد تومانی که به‌عنوان آورده مردمی در برنامه‌های ما پیش‌بینی شده است، امسال محقق خواهد شد.

استفاده از فاینانس چین در پروژه‌های کلان

نیازی درباره نحوه تأمین اعتبار پروژه‌های کلان حوزه آب و خاک گفت: ما در بخش آب و خاک دو پروژه کلان داریم، یکی بحث فاز دوم طرح خوزستان و ایلام که از ۵۵۰ هزار هکتار، حدود ۳۰۰ هزار هکتار آن اجرا شده است.

وی افزود: برای تأمین آب پروژه که در حوزه وزارت نیرو است و شبکه‌های سه و چهار که حوزه ما قرار دارد، ۱۸۰ میلیارد تومان پول نیاز داریم، این رقم، مبلغ سنگینی است و بودجه عمومی کشور تکافوی اجرای آن را نخواهد داد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که برای تکمیل این پروژه، دو مسیر را پیگیری می‌کنیم، اضافه کرد: یکی از این مسیرها که در قالب بودجه ۱۴۰۲ هم پیش‌بینی شده بود، فروش سهم دولت در نیشکر و صنایع جانبی آن است تا درآمد حاصل را در این پروژه هزینه کنیم.

وی ادامه داد: برای پروژه ۵۵۰ هکتاری و پروژه تکمیل زیرساخت استان‌های شمالی در بخش کشاورزی حدود ۷۶ همت پول نیاز داریم.

نیازی تصریح کرد: پروژه تکمیل زیرساخت سه استان شمالی شامل تجهیز و نوسازی، بازچرخانی، آب‌بندان، بتنی کردن کانال‌ها و … در قالب یک بسته کامل است، هدف این پروژه تأمین یک میلیارد متر مکعب آب و انجام دو تا سه کشت در برخی از اراضی است.

وی اظهار داشت: در سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به چین، پروژه‌های متعددی برای فاینانس مطرح شد و چین دو پروژه ما را برای فاینانس قبول کرد که قرار است برای پروژه خوزستان یک میلیارد دلار و برای پروژه زیرساخت شمال ۲۲۰ میلیون دلار از منابع مالی چین اختصاص یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که تفاهم اولیه انجام شده است و خود کشور چین استقبال کرد و پذیرفت که این دو پروژه را فاینانس کند، گفت: اکنون بحث اقدامات بانک مرکزی مطرح است که نحوه انتقال این پول و تبدیل یوان چین به ریال چگونه باشد، زیرا پروژه‌های ما ارزبری ندارند و ریال‌بر هستند. برای اجرای پروژه‌های خود نیازی به واردات ماشین‌آلات نداریم.

وی افزود: در حال حاضر به شدت پیگیریم که بتوانیم از موضوع فاینانس که متأسفانه زمان‌بر هم شده است، برای اجرای این دو پروژه استفاده کنیم و موضوع فاینانس را در ۱۴۰۳ نهایی کنیم.

کد خبر 6094425 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها