Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@21:50:54 GMT

سولانا به رتبه ششم بازار ارزهای دیجیتال رسید

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۲۴۶۴

سولانا در روز جمعه رشد حدوداً ۱۲ درصدی را تجربه کرد و بهای هر آن واحد تا ۲۰۳ دلار رسید. این جهش قیمتی سبب شد ارزش بازار سولانا به ۶۲.۲ میلیارد برسد و در جایگاه ششم بازار قرار بگیرد. گفتنی است ارزش بازار سولانا تقریباً ۱۱ درصد با کاردانو اختلاف دارد. کاردانو با ارزش بازار ۶۹ میلیارد دلار در جایگاه پنجم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش آسان بیت کوین و به نقل از «bitcoin.com»، روز جمعه، ارزدیجیتال سولانا (SOL) توانست رتبه ششم از نظر ارزش بازار را به خود اختصاص دهد. در زمان نگارش این مطلب، سولانا با اندکی کاهش از قیمت قبلی ۲۰۳ دلاری خود، با قیمت ۱۹۹.۷۷ دلار در حال معامله شدن است. آمارهای هفت روزه نشان می‌دهد که سولانا طی هفته گذشته ۳۷.۵ درصد و در ۳۰ روز گذشته، حدود ۶۸.۲ درصد رشد داشته است. پس از اینکه این ارز دیجیتال، جایگاه ششم بازار را به دست آورد، تعداد زیادی از مردم در رسانه‌های اجتماعی به بحث پیرامون آن پرداختند.   روز گذشته، هشتگ  #solana در توییتر به حدود ۹۷۹۰۰ توییت رسید. از سوی دیگر، کاردانو (ADA) ، پنجمین ارز بزرگ بازار، در طول هفت روز گذشته ۱.۰ درصد کاهش یافته است و اگر سولانا با همین سرعت به پیشروی خود ادامه دهد، ممکن است کاردانو به زودی موقعیت خود را از دست بدهد. در این لحظه، کاردانو با قیمت ۲.۱۴ دلار مبادله می‌شود و ارزش بازار آن حدود ۶۹ میلیون دلار است که کمتر از ۱۱ درصد بیشتر از سولانا می‌باشد.   در حالی که دارندگان کاردانو طی یک سال گذشته ۱۹۳۶ درصد سود کسب کرده‌اند، افزایش سالانه قیمت سولانا به ۱۰۸۶۸ درصد رسیده است.   علاوه بر حرکات قیمتی بهتر سولانا نسبت به کاردانو، حجم معاملات  ۲۴ ساعته آن نیز به ۶.۵۷ میلیارد دلار رسیده است، در حالی که این رقم برای کاردانو امروز ۲.۱ میلیارد دلار است. پنج جفت برتری که اکنون با سولانا مبادله می‌شوند شامل USDT ، USD ، BTC ، BUSD و EUR هستند وUSDT  حدود ۴۲.۷۱ درصد از این رقم را به خود اختصاص داده است.   آمار Coingecko نشان می‌دهد که بایننس روز جمعه میزبان بیشترین حجم مبادلات سولانا (SOL) و البته کاردانو بوده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارزش بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/ صادرات۴میلیاردی دلار نفت

به گزارش قدس آنلاین، از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش می افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/ صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای/ دلار ثابت ماند