Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه به فاصله دو سال از راه‌اندازی بیت کوین، سایر ارزهای دیجیتال نظیر لایت کوین عرضه شدند، اما نخستین رمز ارز دنیا تا مدت‌ها یکه‌تازی می‌کرد و بالای 90 درصد سهم بازار را در اختیار داشت. درست از زمانی که در سال 2015 اتریوم معرفی شد، مارکت دامیننس بیت کوین رو به افول رفت. در حال حاضر بیت کوین و اتریوم به ترتیب 43 درصد و 18 درصد سهم بازار رمز ارز را در مشت خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد بدون توقف Ethereum آن را برای Bitcoin تبدیل به رقیبی جدی کرده است، اما هر دو توسط ارز دیجیتال دیگری تهدید می‌شوند؛ کاردانو اکنون سومین رمز ارز برتر دنیا از نظر سرمایه در گردش است، اما به عقیده بسیاری این تازه شروع حرکت صعودی Cardano محسوب می‌شود.

برخلاف بیت کوین، اتریوم فقط یک ارز دیجیتال نیست. این یک پلتفرم و به عبارت بهتر یک اکوسیستم عظیم برای ساخت قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیر متمرکز است. پس کاربرد به مراتب وسیع‌تری دارد. همین موضوع سبب شده حتی افراد و شرکت‌های بدون تمایل به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال برای بهره بردن از تکنولوژی Ethereum از آن استفاده کنند. حال فعالیت آن‌ها در اینجا، خواسته یا ناخواسته روی قیمت ارز دیجیتال بومی اتریوم با نماد ETH تاثیر مثبت می‌گذارد. همین نوع نگاه سبب شد در مقایسه با یک سال قبل، شرکت‌های سرمایه گذاری، ETH را به BTC برای خرید ترجیح بدهند. این عاملی مهم برای پیش‌بینی جلو زدن اتریوم از بیت کوین بوده است.

اما خرید کاردانو در این رقابت چه می‌خواهد؟ شبیه اتریوم این نیز یک بستر کاربردی مبتنی بر فناوری بلاک چین است، اما ویژگی‌های بیشتری دارد. نخست برای روشن شدن دلیلی برتری اتریوم به بیت کوین و کاردانو بر هر دو باید بدانید Bitcoin نسل اول، Ethereum نسل دوم و Cardano نسل سوم بلاک چین خطاب می‌شوند، تکنولوژی که بستر همه ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده است و البته کاربردهای بسیار بیشتری ورای حوزه رمز ارزها دارد.

تحلیل مدیرعامل گروه مشاور مالی

نایجل گرین (Nigel Green) در گفتگو با وب سایت forbes سه دلیل برای رشد کاردانو و حتی جلو زدن از بیت کوین و اتریوم بیان کرد. نخست این که بازار رمز ارزها اکنون در مسیر صعود قرار داشته و کاردانو در این روند کمتر از رقبایش رشد کرده و به عبارتی جا مانده است، پس هنوز پتانسیل رشد بیشتر دارد.

نکته دوم مربوط به آپدیت دو هفته دیگر این شبکه است. جالب است بدانید طی یک ماه اخیر، فقط نزدیک شدن به آپگرید اساسی Cardano سبب رشد بیش از 150 درصدی قیمت آن شد. حال تصور کنید بعد از انجام این به‌روزرسانی بزرگ احتمالا چقدر رشد خواهد کرد. اتریوم را پلتفرمی برای ساخت قراردادهای هوشمند خطاب کردیم. Ethereum در واقع با اختلاف از رقبا، بزرگترین بستر به این منظور محسوب می‌شود. کاردانو هنوز فاقد بستر ساخت قرارداد هوشمند است، اما دوازدهم آگوست (بیست و یکم فروردین) این قابلیت به آن اضافه خواهد شد.

سومین نکته بسیار مهم دوستی کاردانو با محیط زیست برخلاف دو رقیب دیگر است. همین موضوع سبب تمایل شرکت‌های بیشتر به استفاده از آن خواهد شد. برخلاف بیت کوین و اتریوم که مبتنی بر الگوریتم PoW (اثبات کار) هستند، در کاردانو از الگوریتم PoS (اثبات سهام) استفاده می‌شود. در PoW به ماینرها نیاز داریم، دستگاه‌هایی با توان پردازشی بسیار بالا که حقیقتا برق را می‌بلعند و به محیط زیست آسیب می‌زنند، اما این مشکل در PoS حل شده است.

 

پربیننده ترین خرید بیت کوین سرمایه گذاری است یا سفته بازی؟ حفظ فشار حداکثری رمزارزها در چین / برق ذخیره شده از فرار ماینرها به چه مصرفی می رسد؟ کلاهبرداری ۱۱۹میلیون دلاری رمزارز در ترکیه بازار رمزارزها عمدتا در محدوده قرمز قرار گرفت هند استفاده آزمایشی از روپیه دیجیتال را آغاز می‌ کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رمز ارز بیت کوین رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟

ایران و روسیه با همکاری یکدیگر در جستجوی روش‌های جدید برای تسویه حساب‌های تجاری هستند.

به گزارش ایسنا، یکی از راهکارهای پیشنهادی، استفاده از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی و دارایی‌های مالی دیجیتال است که محسن رحیمی، وابسته بازرگانی سفارت ایران در مصاحبه با رسانه‌های روسی به آن اشاره کرد.

رحیمی تاکید کرد: استفاده از روبل‌ دیجیتال و ریال‌ دیجیتال می‌تواند فرآیندهای تجاری بین دو کشور را ساده‌تر و به کاهش تاثیر تحریم‌های موجود کمک کند.

او در اواخر ماه آوریل از برنامه‌های ایران برای راه‌اندازی پروژه آزمایشی با هدف پذیرش کارت‌های پرداخت میر روسی خبر داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب مهمان مشهدی شد
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب تیم مهمان مشهدی شد
  • آزمون و رم در خانه مغلوب بایرلورکوزن شدند؛ مارسی و آتالانتا به تساوی رسیدند
  • تراکتور مغلوب اولین کاپیتانی چشمی شد!
  • پینگ پنگ باز اتریشی مغلوب نوشاد عالمیان شد
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید